Kategorijas
Aizvērt preci un doties soli atpakaļ

Stikla šķiedras karogu masts BANNER LIFT + WINCH

Masti BANNER LIFT + WINCH ir aprīkoti ar horizontālu pleca tipa stieni, kas nodrošina karoga fiksāciju vertikālā stāvoklī, arī karogam nelabvēlīgos laikapstākļos, kā arī nodrošina iespēju nolaist karogu lejā ar mastā integrēta nolaišanas mehānisma palīdzību, bez vajadzības mastu pārvietot horizontālā stāvoklī. Balstoties uz savu ilggadējo pieredzi mastu rūpniecības nozarē, ražotājs nodrošina vismaz 25 gadu ekspluatācijas mūža garantiju visiem saviem stikla šķiedras mastiem.

MIX MAX nodrošina pilna servisa pakalpojumu klāstu – konsultējam, pārdodam, piegādājam un uzstādam. Tāpat, veicam arī mastu mehānismu apkopi, remontu un korpusa tīrīšanu.

Gatavs saņemšanai / piegādei 1-2 darba dienu laikā

Precei pievienotie dokumenti

Stikla šķiedras karogu masts BANNER LIFT + WINCH – Piedāvājam ES ražotus stikla šķiedras karogu mastus augstumā no 6m līdz 12m. Masti pieejami gan STANDART komplektācijā, gan aprīkoti ar papildus elementiem un funkcijām – Winch, Banner Bar un BANNER LIFT. Masti BANNER LIFT + WINCH ir aprīkoti ar horizontālu pleca tipa stieni, kas nodrošina karoga fiksāciju vertikālā stāvoklī, arī karogam nelabvēlīgos laikapstākļos. Atšķirīgi no BANNER BAR komplektācijas, BANNER LIFT + WINCH nodrošina iespēju nolaist karogu lejā ar mastā integrēta nolaišanas mehānisma palīdzību, bez vajadzības mastu pārvietot horizontālā stāvoklī. Piedāvājam iespēju pasūtīt mastus arī individuālās krāsās, izvēloties jebkuru toni no RAL krāsu sistēmas kataloga.

MIX MAX nodrošina pilna servisa pakalpojumu klāstu – konsultējam, pārdodam, piegādājam un uzstādam. Tāpat, veicam arī mastu mehānismu apkopi, remontu un korpusa tīrīšanu.

  • stikla šķiedras karogu masts (balts)
  • betonējama pamatne un stiprinājumi
  • BANNER LIFT pleca stienis
  • WINCH pacelšanas mehānisms + rokturis
  • uzgalis – zelta, sudraba vai baltā krāsā

Klientiem, kuri mastu piegādi un uzstādīšanu uzticēs mums, dāvināsim Latvijas karogu! davana karogs

Galerija