Blogs

Reklāmas stendi – dizains un izgatavošana

Reklāmas stendi – dizains un izgatavošana

Reklāmas stendi – dizains un izgatavošana – Ar reklāmu vai jebkādiem citiem informatīviem materiāliem mēs saskaramies ikdienā. Mix Max darbības laikā esam saskārušies ar dažādiem izaicinājumiem, lai radītu interesantus un oriģinālus reklāmas stendu dizainus. Individuāli pieprasījumi ir gan retāk, bet vismaz tie kas meklē, zina, ka pie mums viss ir iespējams, protams, ir izņēmumi.

Kas jāzina, ja vēlaties izveidot reklāmas stendu?

  • Kur tiks izvietots reklāmas stends un kad Jums tas būs nepieciešams gatavs?
  • Atvēlētais budžets reklāmas stendam
  • Stenda dizaina izgatavošana un maketēšana
  • Apstiprinājums no Jums
  • Dizaina materiālu uzstādīšana uz stenda

Kur tiks izvietots reklāmas stends vai reklāmas stendi un kādā laika periodā plānot to izvietot?

Svarīgi ir saprast vietas platību un apkārtējos priekšmetus. Ja vēlamies, lai reklāmas stends izceltos un piesaistītu apkārtējo uzmanību, tad tam ir jābūt saskaņotam ar apkārtējo vidi vai telpu, protams, varam pielāgot apkārtējo vidi reklāmas stendam, bet atsevišķos gadījumos, tas var sanākt, tā teikt, “Sālīti”. Mēs piedāvājam no mūsu puses veikt telpas novērtēšanu, lai ieteiktu labākos risinājumus. Gadījumā, ja attālums starp mums un Jums ir pārāk liels, tad mēs sniedzam instrukciju kādi foto mums ir nepieciešami no Jūsu telpas.

Kāds ir Jūsu atvēlētais budžets reklāmas stendam?

Pavisam vienkārši – Jūs mums darāt zināmu, cik lielu naudas summu vēlaties atvēlēt reklāmas stendam un mēs piemeklēsim labāko risinājumu. Līdzīgi kā Google to dara. Katrs Google Adwords klients ir pats sava budžeta noteicējs reklāmas izmaksām. Ja runājam konkrētāk, tad zinot atvēlētās izmaksas, mums ir vieglāk piedāvāt no mūsu preču klāsta. Esam draudzīga kompānija un mums ir svarīga kvalitāte.

Reklāmas stenda dizaina izgatavošana un maketēšana

Šis reklāmas stenda izgatavošanas posms ir viens no svarīgākajiem, tā teikt, pamats visam reklāmas stendam. Lai gan ir grūti kādu no pozīcijām vērtēt kā svarīgāko vai nesvarīgāko mums tomēr patīk iedalīt izstrādes posmu segmentos. Kas ir reklāmas stenda dizains? Biežākajos gadījumos izmantojam gatavas stenu konstrukcijas un pielāgojam materiālus, kas stendu atdzīvina. Tā var būt tekstila / auduma izdruka, drukāts lielformāta papīrs un arī daži nestandarta materiāli. Lai dizainu izstrādātu no Jums ir nepieciešama vīzija par vēlamo gala rezultātu, ja šādas vīzijas Jums nav, mēs piedāvājam dizaina saturu no sevis, balstoties uz Jūsu biznesu, hobiju vai pasākumu, kurā stends tiks izvietots.

Apstiprinājums

Kad mūsu dizaineris ir pabeidzis darbu pie Jūsu reklāmas stenda dizaina, mēs sūtam Jums attēlu, lai veiktu saskaņošanu. Ja korekcijas nav nepieciešamas dizaina makets tiek nodots uz tālāko izstrādi.

Dizaina materiālu uzstādīšana uz stenda

Brīdī, kad ir gatavi dizaina materiāli ar Jūsu apstiprināto dizainu, mēs veicam tā uzstādīšanu uz reklāmas stenda konstrukcijas. Veicam stenda foto sesiju pie mums birojā un aicināt Jūs ierasties pēc preces.

Tehniskais atbalsts

Reklāmas stendus Jūsu rokās nododam saliktā veidā. Parasti tā ir pārnēsājama soma, kurā kompakti ietilpst visa konstrukcija. Pēcāk Jūs veicat stenda salikšanu jau savā izvēlētajā vietā. Ja gadījumā rodas sarežģījumi vai neskaidrības ar konstrukcijas montāžu, mēs piedāvājam to no savas puses, saskaņojot pirms reklāmas stenda nodošanas. Bet nesatraucieties, ja nebūsim saskaņojuši šo pakalpojumu, tad būsim priecīgi Jūs konsultēt attālināti, atbildot uz visiem jautājumiem un sniedzot praktiskus padomus.

Mix Max – viss ir iespējams –  Sazinieties ar mums

Reklāmas stendi – dizains un izgatavošana