Blogs

Karoga masts

Karoga masts

Karoga masts jau sen bijis kā neatņemama sastāvdaļa pie dažāda veida ēkām. Laikam ejot attīstās arī karogu mastu tehnoloģijas. Karogu mastu materiāli tiek testēti un pārbaudīti pēc izturības, elastības kā arī tiek testēts mastu nolietošanās ilgums. Mix Max jau vairākus gadus sadarbojās ar kvalitatīvāko karogu mastu ražotājiem “Vikingmast”. Mix Max kā oficiālais “Vikingmast” pārstāvis Baltijā piedalās karogu mastu ražošanas procesā, līdz ar to spēj sniegt augstu kvalitāti par izdevīgām cenām un neiesaistot starpniekus.

 

 

Kas jādara, ja vēlaties pasūtīt karoga mastu?

Jums ir jāsazinās ar Mix Max: e-pasts: support@mixmax.lv vai zvanot +371 29299062. Mēs norunāsim tikšanos ar Jums vietā, kur vēlaties uzstādīt karogu mastus vai vienu mastu. Ja runājam par karogu mastu cenām, tad tās ir vairāk vai mazāk fiksētas, bet ja runājam par uzstādīšanas izmaksām, tad tās var būt mainīgas, jo vieta, kur tiek uzstādīts karoga masts mēdz būt dažādas un, lai šo vietu sagatavotu ir nepieciešams  citreiz vairāk vai mazāk laiks un materiāli.

Otrs gadījums, ja esat kādas būvniecības firmas pārstāvis vai arhitekts, tad procesiem būtu jābūt skaidriem un tādā veidā Jūs varat pie mums izvēlēties tikai pasūtīt karoga mastu, bez uzstādīšanas, bet arī profesionāļiem mēs piedāvājam pilnu servisu.

Pasūtīšanas process: a) variants – apmeklējiet saiti https://mixmax.lv/product-category/karogu-masti/ un izvēlēties vēlamo karoga mastu vai vairākus, pievieno grozam un veic pasūtījumu. No Jums netiks prasīta kredītkartes informācija, lai veiktu pasūtījumu. Pasūtījums tiek reģistrēts mūsu sistēmā un Mix Max speciālists ar Jum sazinās, lai precizētu pasūtījuma detaļas.

b) variants – Jūs rakstāt e-pastu ar pieprasījumu pēc karoga masta un mēs ar Jums sazināmies, lai precizētu pasūtījuma detaļas un piemeklētu Jums izdevīgāko risinājumu. Jums ir iespēja arī zvanīt uz +371 29299062 un pieteikt pasūtījumu telefoniski.

Apskatiet Mix Max piedāvāto karogu mastu klāstu:

 

karogu masts 2 karogu masts karogu mastu remonts karogu-masti karogu-masti-2 Karogu-mastu-remonts5 Karogu-mastu-remonts4 Karogu-mastu-remonts3 Karogu-mastu-remonts2 Karogu-mastu-remonts karogu-mastu serviss karogu-masts karogu-masti-12 karogu-masti-6 Karogu-mastu-remonts6 Karogu-mastu-remonts7 Karogu-mastu-remonts8 Karogu-mastu-remonts9 Karogu-mastu-remonts10 Karogu-mastu-remonts11 Karogu-mastu-remonts12 Karogu-mastu-remonts14

 

Noskaties video:

 

Lasiet rakstu par karogu mastu remontu:

https://mixmax.lv/news/karoga-masts/

Piedāvājam karoga masta lietošanas instrukciju: Šajā saitē atradīsiet PDF instrukciju, Jums ir iespēja to skatīties interneta vidē vai lejuplādēt izmantojot saiti