Kategorijas
Aizvērt preci un doties soli atpakaļ

Smart floor – SĀNU PROFILI

Smart floor SĀNU PROFILI – Ja vēlaties pamanāmu izstāžu stendu, paaugstināta grīda var būt lielisks veids, kā tam piešķirt dimensiju un padarīt to pamanāmu. Iesakām komplektā iegādāties arī sānu profilus, kas radīs profesionālu un pabeigtu vizuālo skatu. Kā arī iespējams izvēlēties sānu profilu, kura īpašības pielāgotas jūsu vajadzībām. Piemēram, sānu profils, kurā iespējams ievietot lielāka izmēra kabeļus, ir pielāgots uzbraukšanai ar ratiņkrēslu vai arī nepieciešams elegants un moderns risinājums. Par sānu profilu atšķirībām paskaidrots zemāk.

*Norādītās cenas ir orientējošas un var mainīties atkarībā no komplektācijas. 

* Cena snorādītas par 1 metru

Gatavs piegādei 10-14 dienu laikā

1. Slīpās malas ir pievienotas pamatnēm ar vienādiem savienotājiem. Vajadzības gadījumā ir kanāls lielākiem kabeļiem. Stūri ir gludi un piemēroti ratiņkrēsliem. IzmērS 500 x 150 mm, stūri 150 x 150 mm.
23.07.2024 17.15.36 rec 1

 

2. Slīpās malas (mazais profils) – piestirinās pamatnei ar savienojumiem (redzams bildē zemāk). Klasisks un estētisks risinājums. Materiāls – alumīnijs. Piemērots uzbraukšanai ar ratiņkrēslu, jo tas ir 3 cm augsts ar 45 grādu leņķi.

 

untitled 2gfsthjsj

 

 

 

 

3. Slīpās malas (lielais profils) – krāsa – melna, materiāls – alumīnijs, ir vieta lielākiem kabeļiem. Elegants nobeigums perfektai grīdai, šī profila izvēlē nav iespējams nokļūdīties. Tas papildinās jūsu stendu, piešķirot tam aprises. Turklāt šis profils ir drošs un ir gandrīz neiespējami aiz tā, pateicoties 5,5 cm platumam.

untitled 1 6

 

4. Paklāja profils – paredzēts ērtai lietošanai ar paklāja un lamināta flīzēm. Profils nostiprinās virs pamatplāksnes un nosedz tās sānus. Paklājs iet pāri profilam un apstājas profila sānos. Pieejamie izmēri – 500 mm, 1000 mm, 2000 mm garumā un stūra komplektā. Pēc pieprasījuma pieejami arī citi garumi. Neuztraucieties par paklupšanu, jo Smart floor sistēma ir 3 cm augsta. Šo grīdu var izvietot bez piestiprinātām uzbrauktuvēm. Tas ir saskaņā ar starptautiskajiem izstāžu noteikumiem.

 

new

 

5. Premium profils – augstas klases alumīnija profils ir ideāls veids, kā nosegt paceltās grīdas sānus. Mēs piedāvājam alumīnija saslēdzējus. Jūs uzliekat profilu virs tiem, un tas ir nostiprināts. Pieejamie izmēri – 500 mm, 1000 mm, 2000 mm un stūra komplektā. Ar šo profilu jūs panāksiet, ka grīdas segums iegūst augstas klases izskatu. Sānu profilu var pasūtīt divās krāsās – sudraba un melnā.

 

untitlekukjyfu3

 

6. LED profils – izvēloties šo profilu ir garantēts, ka izcelsieties starp pārējiem stendiem un nepaliksiet nepamanīts. Uzbūve un īpašības ir tādas pašas kā Slīpās malas (mazais profils), bet vizuālais kopskats ir jau cita līmeņa. Atstājiet savus konkurentus ēnā un paņemiet visu uzmanību sev!

 

led22

Ja ir radušies jautājumi sazinieties ar mums

Apskatiet mūsu izstāžu stendus