Kategorijas
Aizvērt preci un doties soli atpakaļ

Mākslīgais zāliens Yacina

Mākslīgais zāliens Yacina – mākslīgais zāliens var būt praktisks un estētiski pievilcīgs risinājums daudzām vietām un situācijām, piedāvājot virkni priekšrocību salīdzinājumā ar dabisko zālienu.

Materiāla platums ir 2 m. Minimālais griešanas solis ir 0,5 m.

Apskatiet mūsu izstāžu stendus

30,25 €25,00 + PVN

* Cena ir norādīta par 1m2.

Gatavs piegādei 1-2 dienu laikā

Precei pievienotie dokumenti

Mākslīgais zāliens Yacina – Mākslīgais zāliens piedāvā vairākas priekšrocības, kas padara to par pievilcīgu alternatīvu dabiskajam zālienam. Šeit ir dažas no galvenajām priekšrocībām:

  • Zemas uzturēšanas izmaksas: Mākslīgais zāliens neprasa regulāru pļaušanu, laistīšanu, mēslošanu vai nezāļu apkarošanu, kas ievērojami samazina uzturēšanas izmaksas un laika patēriņu.
  • Izturība pret laikapstākļiem: Mākslīgais zāliens saglabā savu izskatu visu gadu, neatkarīgi no laikapstākļiem. Tas nav pakļauts sausumam, pārmērīgam mitrumam vai aukstumam, kas varētu kaitēt dabiskajam zālienam.
  • Ilgtermiņa investīcija: Kaut arī sākotnējās uzstādīšanas izmaksas var būt augstākas, ilgtermiņā mākslīgais zāliens atmaksājas ar zemākām uzturēšanas izmaksām un ilgāku kalpošanas laiku.
  • Ekoloģiskā ietekme: Mākslīgais zāliens neprasa pesticīdu, herbicīdu vai ķīmisko mēslojumu izmantošanu, kas var būt kaitīgi videi. Tas arī samazina ūdens patēriņu, kas ir īpaši svarīgi sausuma apstākļos.
  • Estētika: Mākslīgais zāliens izskatās zaļš un labi uzturēts visu gadu, nodrošinot pievilcīgu un vienmērīgu vizuālo izskatu.
  • Daudzpusība: To var izmantot dažādos apstākļos un vietās, piemēram, sporta laukumos, rotaļu laukumos, pagalmos, uz jumtiem un terasēm.
  • Hipoalerģisks: Mākslīgais zāliens nerada ziedputekšņus vai citus alergēnus, kas varētu izraisīt alerģiskas reakcijas cilvēkiem.
  • Drošība: Modernie mākslīgā zāliena materiāli ir izgatavoti tā, lai būtu droši gan bērniem, gan mājdzīvniekiem. Tie ir mīksti un neizraisa traumas kritienu gadījumā.
  • Noturība pret intensīvu izmantošanu: Mākslīgais zāliens ir piemērots vietām, kur ir liela slodze un intensīva lietošana, piemēram, sporta laukumos vai vietās ar lielu cilvēku plūsmu.

*Ja vēlaties mākslīgo zālienu kādā pasākumā, izstādē vai privātajā ballītē, tad sazinieties ar mums. Sniegsim detalizētāku informāciju par izcenojumiem.